آشپزی با زعفران

چای زعفرانی

چای زعفرانی یکی از نوشیدنی های بسیار خاص و خوشمزه می باشد که به واسطه داشتن زعفران بسیار شاد آور است و برای کسانی که دچار افسردگی و ناراحتی هستند گزینه بسیار خوبی می باشد. زعفران علاوه بر طعم و رنگ فوق العاده ای که دارد و باعث ایجاد شاد و نشاط در فرد می شود و حتی برای زنانی که در تنظیم پریودی مشکل دارند گزینه بسیار خوبی می باشد

مراحل طرز تهیه چای زعفران مجلسی با گلاب و هل ایرانی

چای زعفران عطر بی‌نظیری دارد، اما اگر این چای را با هل و گلاب آماده کنید، هم طعم بهتری پیدا می‌کند و هم خواص و مزیت‌های آن چندین برابر خواهد شد. در ادامه می‌توانید با مراحل درست کردن چای زعفران با هل و گلاب آشنا شوید.

مرحله اول؛ جوش آوردن آب

در اولین مرحله از طرز تهیه چای زعفران مجلسی با گلاب و هل باید مقداری آب در کتری بریزید تا جوش بیاید.

مرحله دوم؛ آماده کردن چای زعفران

در دومین مرحله از طریقه درست کردن دمنوش چای زعفران باید پودر زعفران، چای سیاه، گلاب و دانه هل را داخل قوری بریزید. سپس آب جوش را به قوری اضافه کنید.

مرحله سوم؛ دم کردن چای زعفران

بعد از اینکه آب را به قوری اضافه کردید، در این مرحله از طرز تهیه چای زعفران باید قوری را روی حرارت کتری قرار دهید. تقریباً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشد تا چای دم بکشد.

مرحله چهارم؛ سرو کردن چای زعفران

در آخرین مرحله از تهیه دمنوش چای زعفران می‌توانید برای تزیین دمنوش چند رشته زعفران روی چای بریزید. سپس این چای را همراه با عسل، خرما، نبات و شکر میل کنید.

طرز تهیه چای زعفرانی مراکشی

طرز تهیه چای زعفرانی مراکشی

مواد لازم برای طرز تهیه چای زعفرانی مراکشی

  • چای سبز: یک قاشق چای‌خوری
  • زعفران: نصف قاشق چای‌خوری
  • آب جوش: دو لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر: به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه چای زعفرانی مراکشی

یکی از معروف‌ترین انواع چای که در شهر تالیوین مراکش بسیار رایج است، چای زعفرانی است. این چای از ترکیب زعفران و چای سبز تهیه می‌شود و معمولاً با شکر شیرین می‌شود.

مرحله اول؛ جوش آوردن آب

در اولین مرحله از درست کردن چای زعفرانی مراکشی باید کتری را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

مرحله دوم؛ آماده کردن چای زعفرانی مراکشی

در دومین مرحله از طرز تهیه چای زعفران مراکشی باید در یک قوری مقداری چای سبز بریزید. سپس مقداری آب در قوری بریزید. زعفران و شکر را به چای اضافه کنید. چای را برای ۵ دقیقه داخل قوری قرار دهید تا دم بکشد. سپس می‌توانید این چای را میل کنید و لذت ببرید.

طرز تهيه چاي زعفران و زنجبیل

  مواد لازم چهت تهیه چای با زعفران و زنجبیل :

زعفران : چند رشته ترجیحا پودر شده.

چند پیمانه آب.

مقداری زنجبیل رنده شده.

عسل : دو قاشق چای خوری.

دارچین سابیده شده به مقدار لازم.

آب را در قوری(ترجیحا چینی) بریزید و بگذارید بجوشد.

عسل، زنجبیل و دارچین  سابیده شده را به آن اضافه کنید.

اکنون زعفران پودر شده را بریزید درب ظرف را ببندید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه بجوشد و دم بکشد.

 

چای زعفران به چه کسانی توصیه نمی شود:

 معمولا چای زعفران برای زنان باردار توصیه نمی شود زیرا مصرف زیاد آن می تواند باعث سقط جنین شود.

اگر دچارفشار خون پایین و بیماری های قلبی عروقی هستید بهتر است از زعفران در چای استفاده نکنید زیرا زعفران می تواند علائم فشار خون  را تشدید کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *